Szűrés

A(z) Valentin nap kulcsszót tartalmazó cikkek

A Viber is készül a Valentin-napra

2019. február 12. -

A világ egyik vezető üzenetküldő alkalmazása, a Viber bemutatta a platform Valentin-nap alkalmából fejlesztett egyedi funkcióját, a szív alakú instant videóüzenetet, amely korlátozott ideig, február 11-től február 15-ig lesz elérhető a Viber felhasználói számára iOS és Android eszközökön.

Tovább

90 GB ingyen internet a Vodafone-tól Valentin napra

2018. február 13. -

Idén Valentin-napon az adatforgalom nem szabhat határt a szerelemnek – a Vodafone meglepetés akciójának köszönhetően 90 gigabájtnyi plusz adatot kaphatnak az ügyfelek, akik így korlátok nélkül fejezhetik ki egymás iránti érzéseiket. 

Tovább

Valentin napon is bekapcsolt telefonnal vacsorázunk gyertyafényben

2017. február 14. -

Fontos szerepe van a mobileszközöknek a párkapcsolatok kialakulásában, ugyanakkor a már működő kapcsolatokban súrlódásokat is okozhat, ha nem a helyzetnek megfelelően választjuk meg a kommunikáció módját. Párkapcsolati konfliktusaink rendezésére azonban ma is inkább a személyes találkozást választjuk az üzenetváltások helyett – derül ki abból a nem reprezentatív felmérésből, amelyet Valentin nap alkalmából egy népszerű női portál készített a Telekom felkérésére.

Tovább

SMS helyett többet ér egy ajándék vagy egy romantikus vacsora

2017. február 13. -

A Vodafone ügyfelei között végzett felmérés tanúsága szerint a 20-40 évesek közel fele ünnepli meg a Valentin napot, de a megkérdezettek egyáltalán nem tartják jó ötletnek, ha a köszöntés telefonon érkezik.

Tovább